Sundbyholms Slott & Konferenshotell

Eskilstuna

Konferenser i vacker miljö - året runt

Med sin vackra och lantliga slottsmiljö kan Sundbyholms Slott och konferenshotell erbjuda både avkoppling och sprudlande aktivitet för er konferens. Om så bara för ett kort avbrott eller för att bygga gruppkänsla - aktiviteterna är aldrig långt borta. Vad sägs som en spännande skattjakt, ett tokroligt Agentuppdrag eller ett lagbyggande Teambuildingspussel? Kanske en avkopplande "Smak- och Doftpromenad" i vacker slottsmiljö eller en lärorik "Dryckeskamp" som lockar till många skratt? För er som vill ha en aktivitet helt utan ansträngning rekommenderar vi våra utomhus varma hot spa bad eller avkoppling i bastun.

Under hela året finns erbjudanden då olika mervärden bakas in i helpensionspriset. Om du kan tänka dig att konferera på en måndag så får du både välkomstdrink, halva lokalkostnaden och halva aktivitetskostnaden inbakad i priset. Se vidare vårt "We Love Mondays" erbjudande på hemsidan. Ett annat erbjudande är "Festlig Fredag" med rabatterad 1700-tals maskeradbal eller vikingamiddag. Under november till april får du dessutom 300 kronors rabatt på helpensionspriset alla dagar i veckan.

Konferens på Sundbyholm kan vara allt från en förlängd affärslunch till att disponera en egen herrgård med mötesrum, olika sällskapsrum och flera lyxiga sviter. Sundbyholms Slott med sitt konferenshotell erbjuder flera olika möjligheter för grupper från åtta upp till 250 personer.

Väljer du konferens med helpension ingår logi med frukost, förmiddagskaffe med hembakat eller smörgås, serverad lunch och sallad med hembakat bröd följt av kaffe och hemgjord chokladtryffel, eftermiddagskaffe med bakverk och smoothie (alternativt frukt) samt trerätters serverad middag följt av kaffe. I lunch och middag ingår bordsvatten eller lättöl. I fikapauserna ingår även juice som alternativ till kaffe och te. Lunch och middag serveras i slottsrestaurangen. Läs mer om konferensmenyn.

Vill du ha festmåltid eller specialarrangemang (se t.ex våra temamiddagar) så offererar vi gärna. Sundbyholms Slott har i många år varit känt för sina trevliga temamiddagar såsom 1700-tals maskeradbaler med nysydda och vackra dräkter i originalstil, vikingafester i slottsvalven och interaktiva mordgåtor med skådespelare. Söker ni något extra inför jubileumsfesten rullar vi ut röda mattan och skjuter kanonsalut.

Om du vill boka eller få en offert på en konferens, fyller du enkelt i formuläret för bokningsförfrågan genom att klicka här. Du är också hjärtligt välkommen att ringa direkt till konferensbokningen på Sundbyholms Slott. Vi heter Eleonor och Sara och enklast når du oss genom att slå oss en signal på 016-428400 eller skicka ett mail till info@sundbyholms-slott.se. Välkommen med din förfrågan!

Vi ses på Sundbyholms Slott

Enkelrum: 49 st
Dubbelrum: 109 st
Max antal övernattande: 233 pers
Max antal restaurang: 280 pers
Handikappanpassat: Ja
Grupprum: 14 st
Konferenslokaler: 8 st
Max antal konferens: 250 pers
Wifi: Ja

Sundbyholms Slott & Konferenshotell

» Våra paket

Klicka på ett paket för att läsa mer om det.

Sundbyholms Slott & Konferenshotell

635 08 Eskilstuna

E-post: info@sundbyholms-slott.se

Telefonnummer:
016-4284XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.