en gaffel kort - Hotell Maritim

Simrishamn

Konferens
Hos oss är det trevligt att konferera! Vår styrka är vår begränsning: Att vi är en liten anläggning. Småskaligheten gör att dialogen är kort, du möts av personlighet och flexibilitet och hos oss är ingenting är omöjligt. På Maritim skapas det en geniun stämning där deltagarna känner sig avslappnade, som hemma och där gemenskapen bland deltagarna blir stor. Vår konferenssal ligger i Tullhuset ca 100 meters skön promenad längs hamnen. Salen är ljus och luftig med utsikt över hamn och hav. Passar till 6-20 personer. I källaren finns det ett större grupprum. All teknisk utrustning finns att tillgå. Lunch och middag serveras på Maritim. Ni väljer själva om ni vill ta en liten bensträckare när det är dags för fika eller om ni vill att vi ska komma över med det till er på Tullhuset.

Vi har genom samarbetspartners möjlighet att skapa aktviteter som passar just er. Här kan ni läsa lite förslag på aktiviteter, hittar ni inte vad Ni söker här så fixar vi det. För oss är det endast fantasin som sätter begränsingen.

Boka på:
0414-41 13 XX
Dubbelrum: 14 st
Max antal övernattande: 28 pers
Max antal restaurang: 70 pers
Grupprum: 1 st
Konferenslokaler: 1 st
Max antal konferens: 20 pers
Wifi: Ja

en gaffel kort - Hotell Maritim
Hamngatan 31
272 31 Simrishamn

E-post: info@engaffelkort.se

Telefonnummer:
0414-41 13 XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.

Se även... MCpaket Weekendpaket