Hotel Skansen, Båstad

Båstad

MÖTEN VID HAVET PÅ ANRIK BADORT
Hotel Skansen är beläget vid Båstads vackra strand alldeles intill havet. Hotellet var en gång i tiden ett sädesmagasin och andas anrik historia. Söker ni en konferens vid havet med spabehandlingar, bad och bastu är det här platsen för er. Vi är vana vid att ta hand om stora event likväl som mindre möten. Här kan ni hålla era möten i stora och flexibla lokaler med havet utanför fönstret eller nere på kallbadhuset till vågornas skvalp.
Njut av mat och vin i välrenommerade Restaurang Sand, träffas över en kopp te i den vackra vinterträdgården, prata en stund vid brasan i Tennispaviljongen eller i vår cocktailbar.

Köket lagar omsorgsfullt mat efter säsongernas skiftningar och samarbetar med lokala producenter.
Kanske väljer ni att komplettera möten med avkopplande spabehandlingar. Det är en speciell känsla att se ut över Kattegatt från den varma bastun och svalka sig med ett dopp från kallbadhuset. Under bar himmel finns en uppvärmd japansk pool.
Gå på kulinarisk provning av vin, ost och champagne eller mingla vid grytorna i en gemensam matlagningsaktivitet. Eller varför inte ta en tur till Bjärehalvöns golfbanor med sammanlagt 117 golfhål.
Utbudet av aktiviteter, natur och upplevelser är stort och när ni väljer Hotel Skansen får ni tillgång till alla aktörer inom Gram Hotels. Vi samarbetar med olika aktivitetsbolag som specialiserar sig på temainriktade äventyr och upplevelser.

Till vår webbplats

Boka på:
0431-5582XX
Dubbelrum: 172 st
Max antal övernattande: 330 pers
Konferenslokaler: 26 st
Max antal konferens: 500 pers
Wifi: Ja

Hotel Skansen, Båstad
Kyrkogatan 2
269 33 Båstad

E-post: info@hotelskansen.se

Telefonnummer:
0431-5582XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.