Badhotellet

Tranås

Konferens / Konferenscenter / Konferenspaket

Välkommen till en naturlig mötesplats med en passion för möten mellan människor. Upplev en lugn miljö i en historisk atmosfär som passar er perfekt när ni ska kläcka nästa stora idé. Vi har ett stort utbud av aktiviteter och älskar att hitta på nya arrangemang efter era önskemål. Utsikten och miljön bjuder vi på!

Alla boende hotell- & konferensgäster har fritt tillträde till delar av SPA med bad, ångbastu, relax, gym samt möjlighet att boka till vår Sparitual eller Spa-behandlingar. Lyxig badrock samt tofflor finns på alla rum. Stort trädäck vid Svartån med vedeldade bad och bastutunnor finns att boka. Spaavdelningen har genomgått omfattande renoveringar och bjuder idag på en fantastisk upplevelse i form av Badhotellets prisade Sparitual där man får uppleva varma och kalla källor med lyxiga spaprodukter. Badhotellets Sparitual ingår i vår Spakonferens men går även att boka till som valfri aktivitet

Vi kan ta emot upp till 250 konferensgäster, men har även lokaler för de små mötena.

Hos oss har ni tillgång till data/video-kanon, videokonferens och service från vår konferensvärdinna (08.00-17.00). I konferensanläggningarna
finns självklart alltid frukt, isvatten, block och pennor.
Allt för er konferens ska ha de bästa förutsättningarna.

Hotellet är vackert beläget i Tranås vid Svartån, mitt emellan Linköping och Jönköping. Vi erbjuder en inspirerande miljö där våra gäster blir stimulerade och mår gott.

Boka på:
0140-462 XX
Max antal övernattande: 170 pers
Max antal restaurang: 260 pers
Handikappanpassat: Ja
Konferenslokaler: 20 st
Max antal konferens: 250 pers
Wifi: Ja

Badhotellet
Ågatan
573 25 Tranås

E-post: info@badhotellet.com

Telefonnummer:
0140-462 XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.