Fredensborgs Herrgård

Vimmerby

Välkommen till Fredensborgs Herrgård

Golf och Konferens

Vi har trevliga lokaler för konferensgrupper om 5 till 100 personer. Två av lokalerna är stora salar med vikvägg emellan och sex av dem är mindre grupprum. Vi har dessutom ett gästkontor med dator, skrivare och kopiator. Till våra konferensgäster har vi även ett stort sällskapsrum med plats för ca 80 personer

Grillkväll på bryggan? Kräftfiske? Eller spännande äventyr i den småländska skogen? Detta är bara några exempel på konferensaktiviteter som skapar arbetsglädje och svetsar samman deltagarna. För lika viktigt som bra lokaler och konferensutrustning är möjligheten till aktivitet och avkoppling. Vi erbjuder studiebesök och vi arrangerar lättsamma tävlingar. Vill Ni variera konferensarbetet med golf, ligger Tobo Golfklubbs 18-hålsbana bara 100 meter från frukostbordet. Våra omgivningar lockar också till trevliga promenader och vår badsjö Gissen med tillhörande sjöbastu är platsen för avkoppling.

Vi erbjuder boende i ca 50 gästrum och minisviter. Vår trevliga restaurang har fullständiga rättigheter.

Ni hittar oss mellan Vimmerby och Hultsfred, det är skyltat till Fredensborgs Herrgård från riksväg 34. Hultsfreds flygplats ligger 10 km från Fredensborg och tågstation finns i både Vimmerby och Hultsfred.

Grupprum: 6 st
Konferenslokaler: 2 st
Max antal konferens: 130 pers
Wifi: Ja

Fredensborgs Herrgård

» Våra paket

Klicka på ett paket för att läsa mer om det.

Pris fr 496 SEK
Vimmerby

Fredensborgs Herrgård
Fredenborg 120
598 91 Vimmerby

E-post: info@fredensborg.com

Telefonnummer:
0492-306XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.