Nääs Fabriker Hotell och Restaurang

Tollered

Nääs Fabriker Hotell & Restaurang ligger vackert beläget precis intill sjön Sävelången i ett bomullsspinneri från 1800-talet. Utan överdrift en hotellmiljö som ingen annan; vacker, ombonad och med väldesignade rum rakt igenom. Inspiration föder kreativitet och nya idéer. Nääs Fabriker är själva sinnebilden för inspiration med sin historiska arkitektur, ljusa och designade mötes- och konferensrum med hög teknisk standard och professionell service.

Konferens
På Nääs Fabriker finns mötes-/konferensmöjligheter för både små och stora sällskap. Upp emot 215 gäster kan konferera i en och samma lokal samtidigt. Vi har mycket roliga aktiviteter att kombinera konferensen med. På området finns flera butiker inom mode, design och inredning samt ett mysigt kafé och delibutik. Det finns både utomhus- och inomhusgym, Badhus med bastu och varma bad, boulebana, shuffleboard, cyklar för utlåning och härliga löprundor i den vackra naturen. Några av Nääs Fabrikers unika aktiviteter inkluderar historisk vandring i bruksorten med vår egen app och en tur på sjön med elslupen Säfvelången. Alla som konfererar hos oss har fri parkering, tillgång till vårt fina Badhus, shuffleboard på bord eller golvbana och gym ute och inne.

Mötesrum
På Nääs Fabriker finns totalt 15 konferenslokaler av olika storlek och karaktär. Båthusen, som ligger på bryggan vid sjön, har massor av atmosfär. Vedeldade spisar och vattnet kluckande under bryggan lockar fram inspirationen. I anslutning till båthusen ligger vårt fina Badhus med varma utomhuspooler, olika bastukoncept och loungemiljöer. I anslutning till varje rum finns tillgång till kaffe, vatten, godis och frukt. Fika intas i hotellobbyn och mot förfrågan i anslutning till de flesta av mötesrummen. Fikat bakas av Nääs fabrikers egna konditorer med Disa Molin i spetsen, vinnare av Årets Konditor 2018.

Boka på:
031-79963XX
Dubbelrum: 81 st
Max antal övernattande: 162 pers
Max antal restaurang: 160 pers
Handikappanpassat: Ja
Konferenslokaler: 15 st
Max antal konferens: 215 pers
Wifi: Ja

Nääs Fabriker Hotell och Restaurang
Spinnerivägen 1
448 51 Tollered

E-post: bokning@naasfabriker.se

Telefonnummer:
031-79963XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.

Se även... MCpaket Weekendpaket