Hotel Svea

Simrishamn

”Ingenstans är himlen så stor som på Österlen. Här är rymden oändlig och gränsen mellan himmel och hav är utsuddat, himlahav!”

Så står det i turistbroschyrerna. Österlen är en plats som bjuder på upplevelser oavsett vilken tid på året du kommer hit.

Vi är måna om att alla konferensdeltagare ska få ut så mycket som möjligt av sin vistelse här, oavsett om det gäller en tidspressad workshop eller en rolig kickoff. Därför lägger vi mycket tid redan vid bokningen på att reda ut vilka förutsättningar och vilket mål konferensen har.

Det finns även ett brett utbud av kringaktiviteter, året runt, både på hotellet och över hela Österlen. Våra utvalda aktivitetspartners är erkänt duktiga aktörer i branschen och vi hjälper gärna till med andra tips oavsett vad ni önskar göra, se eller äta.

Våra konferenslokaler

I vår konferensbyggnad är ni helt för er själva.

Hotel Svea har 2 konferenslokaler . En finner ni en trappa ner i huvudbyggnaden som rymmer upp till 30 personer i bio sittning.
Den stora lokalen som rymmer upp till 100 personer i biosittning finner ni i vår konferensvilla. Där finns även 4 grupprum.
I lokalerna ingår projektor, högtalarsystem, whiteboardtavla, papper & penna .

TV och datakanon finns att tillgå utan extra kostnad. Behöver ni någon specialutrustning så ordnar vi naturligtvis det. I hotellets alla hotellrum och lokaler finns det wifi, vilket innebär att ni snabbt kan koppla upp er på Internet eller ert intranät.

Lunch och middag serveras i vår restaurang med underbar utsikt över havet. Självklart använder vi de bästa lokala råvarorna: fisk, vilt, grönsaker, frukter – vad än som säsongen erbjuder.

Se vår film här

Boka på:
0414-41 17 XX
Handikappanpassat: Ja
Konferenslokaler: 7 st
Max antal konferens: 130 pers
Wifi: Ja

Hotel Svea
Strandvägen 3
272 31 Simrishamn

E-post: info@hotelsvea.se

Telefonnummer:
0414-41 17 XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.