Lydde Gård

Kinna

På Lydde Gård skapas närhet och tillit och ger därmed en fin atmosfär för möten och konferenser. Vi vill bidra med en plats som ger goda förutsättningar och har valt färger, former och naturliga material i en tro om att tankar och klokskap accelererar i en god miljö.

Tankesmedjan
Konferenslokalen kallar vi tankesmedjan, en lokal för mindre möten eller konferenser. Färgsättningen är gjord med särskild omtanke om hur färger påverkar oss och konferensmöblerna är specialdesignade för att kunna ge flexibla lösningar för olika behov. Möblerna i vår tankesmedja är tillverkade av återbrukat material
I anslutning till tankesmedjan finns flera mindre grupparbetsrum i fall ni behöver dela på er under dagen.

Lokalen har en projektor, en 42-tums TV med möjlighet att koppla in en dator, blädderblock och whiteboard. Intill lokalen finns ett pentry där vi serverar kaffe, te, smörgås, kaka och frukt.

Arbetsrum
Intill tankesmedjan finns ett lugnt och avskilt rum för utvecklingssamtal, terapi m.m. Rummet kan också användas som grupparbetsrum vid konferenser.

”Tvättstugan”
Tvättstugan är byggd med den gamla bakstugan som förebild och är byggd med timmer och dymlingar.

Lokalen har en 42-tums TV med möjlighet att koppla in en dator, blädderblock och whiteboard. I lokalen finns ett pentry där vi serverar kaffe, te, smörgås, kaka och frukt.

Våra lokaler erbjuder goda möjligheter för att kombinera konferensen med en gemensam mat-aktivitet i vår bakstuga – lunch som middag. Alternativt en trerätters middag i huvudbyggnadens 1800-tals matsal.

Kontakta oss gärna för offert.


Boka via telefon
Wifi: Ja

Lydde Gård
Rättarevägen 1
511 58 Kinna

E-post: info.lyddegard@tele2.se

Telefonnummer:
0320-121 XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod:
Skriv siffran tio i fältet. *

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.

Se även... Golfpaket Weekendpaket