Hotel Riviera Strand

Båstad

Lämna kontoret och låt idéerna växa i avslappnad miljö precis vid havet, omringad av natur, frihet och vackra omgivningar. Hit ska ni komma för lägets skull, för interiörerna i modern art déco-stil, maten och den höga komforten. Under ett och samma tak ryms moderna mötesrum, smarta lägenhetssviter, en enastående lounge och en restaurang med fantastisk mat.
På innergården ligger vårt poolhus med simbassäng, varma utomhusbad och bastu med panoramavyer mot havet, klitterna och sandstranden. I andra ändan av stranden glittrar Båstad hamn – en snabb cykeltur bort, men på tillräckligt avstånd för att inte bli störda.
Hos oss har ni möjlighet att skapa det event ni vill ha, den stora konferensen likväl som det mindre mötet. Utbudet av aktiviteter, natur och upplevelser är stort och när du väljer Hotel Rivier Strand får ni tillgång till alla aktörer inom Gram Hotels. Dessutom samarbetar vi med olika event- och aktivitetsbolag.

 

Boka på:
0431-55 82 XX
Max antal övernattande: 650 pers
Handikappanpassat: Ja
Konferenslokaler: 11 st
Max antal konferens: 180 pers
Wifi: Ja

Hotel Riviera Strand
Rivieravägen 33
269 39 Båstad

E-post: bokning@rivierastrand.se

Telefonnummer:
0431-55 82 XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.