Hotel Riviera Strand

Båstad

Inspirerande möten

Hotel Riviera Strand har skapat mötesmiljöer där vi blandar lekfullhet, modern lyx och mat i toppklass.

Vackert beläget med strålande utsikt över havet och med naturen utanför dörren kan vi erbjuda mötesmiljöer som inspirerar. Här möts du alltid av personlig värme i ett hotell som är byggt för att umgås i. Vi erbjuder våra konferensgäster en högklassig vistelse med möjlighet till variation. Kanske förlägger ni delar av ert möte utomhus där det finns mycket inspiration att hämta. Vi har en kreativ grupp av konferenssamordnare på hotellet som hjälper er att sätta samman möten efter era önskemål som ger resultat. På konferensen sköter vi detaljerna medan ni kan fokusera på att inhämta inspiration inför framtiden.

Hotellet har 7 stycken möteslokaler i varierande storlek och dessutom mycket fria ytor som ni kan utnyttja. Restaurangen kan anpassas till lite större möten med upp till 180 deltagare. Vår VIP-lounge passar utmärkt till ledningsmöten.

Efter mötet kan ni utmana era kollegor i biljard, dart, pingis med mera. Utanför huset kan vi erbjuda allt från utmanande aktiviteter med Stora Blå, till bowling, gårdskamp med mera.

Till vår webbplats


Boka via telefon
Handikappanpassat: Ja
Konferenslokaler: 7 st
Max antal konferens: 180 pers
Wifi: Ja

Hotel Riviera Strand
Rivieravägen 33
269 39 Båstad

E-post: info@rivierastrand.se

Telefonnummer:
0431-55 82 XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod:
Skriv siffran tio i fältet. *

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.

Se även... Golfpaket Weekendpaket