Elisefarm

Höör

Konferens på Elisefarm!

Konferens eller möte här finns alla möjligheter!
 
TEMA: Matlagning
 
Nu kan vi erbjuda matlagning för grupper upp till 12 personer tillsammans med vår köksmästare Peter Häll som har ett förflutet från många välkända krogar. Vi håller till i Herrgården som har ett stort öppet kök som lämpar sig väl för matlagning och social samvaro.
 
Elisefarm Klubbhuset
 
Klubbhuset är från 1700-talet och inbjuder till trevlig samvaro. Konferensen i Klubbhuset är ljus och luftig med utsikt över putting-greenen och dammen. Lokalen har luftkonditionering, takmonterad projektor och bekväma konferensmöbler. Här finns det plats för upp till 25-30 personer.
 
Elisefarm Herrgården
 
I Herrgården tar vi emot mindre sällskap på upp till 14 personer, här sitter ni avskilt och kan diskutera i lugn och ro utan att någon stör. I direkt anslutning till konferensrummet finns ett flertal fåtöljer och soffor som är uppskattade för grupparbeten. I köket tänder vi gärna en brasa i öppna spisen och här dukar vi upp för- och eftermiddagskaffe och kanske lite ost och kex efter middagen.
 
I alla lokaler och rum finns trådlöst internet.
 
Restaurangen erbjuder vällagad mat med inspiration från säsongens variationer. Vi har 22 individuellt inredda hotellrum, alla med egen dusch och toalett och en standard som motsvar 4 stjärnor.

Boka via telefon
Dubbelrum: 22 st
Konferenslokaler: 3 st
Max antal konferens: 170 pers
Wifi: Ja

Elisefarm
Elisefarm Golf Club
243 96 Höör

E-post: info@elisefarm.se

Telefonnummer:
0413-330XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod:
Skriv siffran tio i fältet. *

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.