Elisefarm

Höör

Konferens på Elisefarm!
Elisefarm ligger mitt i Skåne och erbjuder en lugn och avkopplande Herrgårdsmiljö för er konferens.

Elisefarm Västra
Salen är ljus och luftig och rymmer minst 170 personer. De gamla logportarna är ersatta av smårutiga fönsterpartier och de ursprungliga balkarna finns kvar och ger salen en alldeles speciell karaktär. Normalt är salen möblerad med runda bord som fungerar bra vid diskussioner men här finns alla möjligheter att skräddarsy lokalen efter era behov.

Teknisk utrustning: Projektor, högtalare, mikrofoner & myggor.

Elisefarm Klubbhuset
Klubbhuset är från 1700-talet och inbjuder till trevlig samvaro. Här finns det plats för upp till 25 personer. Konferensen i Klubbhuset är ljus och luftig med utsikt över putting-greenen och dammen. Lokalen har luftkonditionering, takmonterad projektor och bekväma konferensmöbler. 

Teknisk utrustning: Projektor & högtalare

Elisefarm Klubbhuset andra våningen
På våning två i Klubbhuset finner ni en ljus lokal som rymmer 20 personer i styrelsesittning. Lokalen har luftkonditionering, takmonterad projektor och bekväma konferensmöbler. Njut av vacker utsikt över dammen.

Teknisk utrustning: Projektor & högtalare

Elisefarm Herrgården
I Herrgården tar vi emot mindre sällskap på upp till 16 personer. Här sitter ni avskilt och kan diskutera i lugn och ro utan att någon stör. I direkt anslutning till konferensrummet finns ett flertal fåtöljer och soffor som är uppskattade för grupparbeten. I köket tänder vi gärna en brasa i öppna spisen och här dukar vi upp för- och eftermiddagskaffe.

Teknisk utrustning: Projektor & högtalare

I alla lokaler och rum finns trådlöst internet.

Varje måltid ska vara en upplevelse! Maten är av största betydelse för oss på Elisefarm, restaurangen erbjuder vällagad mat med inspiration från säsongens variationer. Vi arbetar med lokala och noggrant utvalda råvaror.

Boka på:
0413-330XX
Dubbelrum: 24 st
Konferenslokaler: 4 st
Max antal konferens: 170 pers
Wifi: Ja

Elisefarm
Elisefarm Golf Club
243 96 Höör

E-post: info@elisefarm.se

Telefonnummer:
0413-330XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.