Orbaden Spa & Resort

Vallsta

KONFERENS & KICK OFF

Att förlägga en konfererens till Orbaden är att bjuda deltagarna på en upplevelse. Med den Hälsingska naturen närvarande fylls du av energi och ro. Utanför konferenslokalen har du promenadstråk, strand, skidspår mm.
 
Här erbjuder vi ett tiotal olika konferenslokaler. Några lite mindre och några större. Den Största lokalen rymmer ca 150 personer i biosittning. Alla lokaler har tillgång till bredband utan kostnad, de flesta lokalerna har pc-kanon, tala med bokningpersonalen när du bokar din konferens.
 
Vi skräddarsyr efter företagets behov och hjälper Dig att formge Dina sammankomster så att du kan förverkliga uppsatta mål. Ibland är aktiviteterna överflödiga, miljön räcker som terapi men planera gärna in en stund före middagen på spa och låt dina medarbetare få prova en behandling eller lite bad. Glöm inte att infomera alla om möjligheten till att boka en massage, ansiktsbehandling eller inpackning när det finns nära till hands och packa badkläderna!
 
De flesta dagar har vi ett aktivitetspass som går att föranmäla sig till. Vi hjälper dig annars att förboka någon teambuildning aktivitet, en vikingrodd att avsluta med middag i vårt vikingahus Orhall, ett yoga pass med Malin Berghagen eller lite tuffare boxpass. Afropowerdance till dunkande trummor på stranden, laga mat med en av våra duktiga kockar. Fråga oss om fler förslag.
 
Annars slår du dig ner med något gott i glaset och unnar dig en stund av vila och mindfullness och skådar ut över bergen och älven. Njut av stunden eller som vi säjer här i Hälsingland "tomglo" lite. Välkommen till en upplevelsekonferens för kropp och själ
 
Läs om våra konferenspaket här: orbaden.se/konferens/konferenspaket/
 
Boka på:
0278-62 15 XX
Max antal övernattande: 135 pers
Max antal restaurang: 200 pers
Handikappanpassat: Ja
Max antal konferens: 150 pers
Wifi: Ja

Orbaden Spa & Resort
Gamla Orbadenvägen 86
820 11 Vallsta

E-post: info@orbaden.se

Telefonnummer:
0278-62 15 XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.