Hotell Järvsöbaden

Järvsö

Skräddarsy Er egen konferens!

Vi vet att varje grupp har unika behov och att förväntningarna är olika, Det är därför vi arbetar nära våra gäster med personligt bemötande vid t ex ledningsgruppsmöten, team-building, budgetmöten, kreativa samlingar, och kick-offer.

Vi vill att en konferens på Järvsöbaden skall vara en upplevelse, här finns mycket atmosfär samt verkligt god mat. På Järvsöbaden blir Din konferensvistelse något utöver det vanliga. Här finns en rofylld stämning och atmosfär som är svår att fånga i ord men som skapar en personlig och kreativ miljö.

Sedan sekelskiftet har samma ägarfamilj ömt vårdat sitt hotell och sina gäster. Upplev välkomponerade tre-och fyrarätters menyer med väl utvalda vinförslag till middag och klassisk, genuin husmanskost med smörgåsbord samt salladsbuffé och hembakat bröd till lunch.

Här finns all modern teknik som behövs för att kunna arbeta effektivt, vi kan ta emot 180 personer i biosittning, men här finns även lokaler anpassade för medelstora och små grupper.

Konferens med julbord!
Ett bra sätt att kombinera nytta med nöje på konferensen.
Kontakta oss så diskuterar vi vilket upplägg som passar ert företag bäst.

Här ingår lunchbuffé (salladsbuffé med varm buffé) inkl lättöl/vatten, för- och eftermiddagskaffe med bröd samt ett gammeldags julbord på kvällen, logi och frukostbuffé. Före julbordet serveras varm glögg i något av våra trevliga sällskapsrum med brasa.

Konferens på eget hotell!
Exklusivt reserverar vi hela hotellet bara för ert företag eller organisation. Ingen stör er i arbetet. Ni bestämmer programmet helt och vi "smyckar" hotellet enligt era önskemål.
Alla våra hotellrum, konferenslokaler, restaurang och salonger står till ert fulla förfogande.
Begär offert.

Önskar ni en personlig visning av hotellet så ordnar vi givetvis det!

Enkelrum: 6 st
Dubbelrum: 18 st
Max antal övernattande: 89 pers
Konferenslokaler: 4 st
Max antal konferens: 180 pers
Wifi: Ja
Pris fr 1656 SEK
Järvsö

Hotell Järvsöbaden
Turistvägen 4
820 40 Järvsö

E-post: info@jarvsobaden.se

Telefonnummer:
0651-404XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod:
Skriv siffran tio i fältet. *

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.